Sorteer op
  • Olaplex No.3
    Olaplex No.3

    Olaplex No.3voor thuisgebruik.

    € 32,50

 

Olaplex is onze nieuwe beste vriend! Olaplex is een revolutie in de kapperswereld en brengt ongekende mogelijkheden met zich mee op gebied van kleur & de kwaliteit van het haar!

'Wij zijn écht zo ontzettend blij met deze uitvinding!'

Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijl of krultang beschadigen het haar aanzienlijk. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Deze schade ontstaat doordat er bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen; de zwavelbruggen. Deze verbindingen bepalen de stevigheid van het haar. Wanneer deze beschadigd raken wordt het haar dus zwakker.

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. Olaplex wordt geprezen met titels als "favoriete hulpmiddel voor kleurexperts" en heeft de award voor meest innovatieve beautyproduct in de wacht gesleept.

Maar, wat is Olaplex dan precies?

Olaplex bestaat eigelijk maar uit één enkel actief ingrediënt. Olaplex werkt doordat het in staat is om gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze weer permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Met andere woorden; door Olaplex is het mogelijk om 'kapot haar' weer te helen, en/of (verdere) beschadiging te voorkomen.

En weet je wat het mooiste is? Het resultaat van Olaplex is blijvend! 

Olaplex is de enige in zijn soort met 8 wereldwijde patenten. Olaplex bevat géén siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en is niet getest op dieren.

Met Olaplex kunnen we een stap verder gaan zonder de gebruikelijke schade. Olaplex kan gebruikt worden bij vrijwel al onze behandelingen. We kunnen het bijvoorbeeld toevoegen aan de kleurbehandeling om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden. Om schade te beperken adviseren we de Olaplex Herstelbehandeling. Dit is echt onze favoriete Olaplex-behandeling. Vooral wanneer je zeer beschadigd haar hebt en tóch het haar wilt blijven kleuren. Tijdens deze behandeling brengen we een verdunde Olaplex formule op het haar aan gevolgd door Olaplex No.2. 

Olaplex No. 3 Hair Perfector (100ml) is in principe een optioneel product. De Olaplex No.1 en No. 2 werken ook zonder dit optionele product. Doordat verbindingen in het haar continu verbroken worden door thermische styling, mechanische styling of door chemische behandelingen verdwijnt de integriteit, sterkte, glans en de zachtheid van het haar toch weer in een paar weken tot een maand tijd, afhankelijk van hoe het haar is behandeld. De No. 3 Hair Perfector zorgt ervoor dat de structuur, integriteit, zachtheid en glans van het haar bewaard blijft tot de volgende behandeling in de salon.

Voor thuis adviseren we daarom de No. 3 Hair Perfector te gebruiken. Op handdoekdroog haar breng je een rijkelijke hoeveelheid van dit product aan. Daarna kam je het haar door en laat je het product minimaal 10 minuten inwerken. Vervolgens spoel je het product uit en was je het haar met Olaplex No.4 en conditioneer je het met Olaplex No.5. Deze producten zijn afgestemt op de salonbehandeling en zullen het resultaat daarvan veel langer in stand houden.

Olaplex No. 3 Hair Perfector is geen conditioner die je in het haar mag laten zitten, het moet erna áltijd worden gewassen! Hoe langer je het product laat inwerken, hoe beter de resultaten. 

 

>>> LET OP >>> Wij zijn zeer enthousiast over Olaplex; MITS het op de juiste manier word gebruikt. Verwacht geen wonderen. Maar laat je wel verrassen! Ook thuis zul je je haren moeten blijven verzorgen met de juiste producten! Kom gerust eens vrijblijvend langs voor ons advies!

Voor een Olaplex behandeling kun je gezellig bij ons in de salon terecht. De Olaplex producten voor thuisgebruik zijn uiteraard ook bij ons te koop.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel