Investeer in je kapsel!

Het is een kroon die je nooit af doet...

Hier vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden bij kapsalon Gezellig Geknipt.

Naast de naam van de behandeling vind je de kosten voor de behandeling, en een kleine uitleg over de inhoud ervan. Wij streven er naar om de kosten van onze behandelingen aantrekkelijk te houden. Om deze reden kun je de behandeling zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Zo kun je de ene keer je haar alleen maar laten knippen, omdat je bijvoorbeeld nog doorgaat naar de sportschool. En kun je er een volgende keer voor kiezen om het juist wel te laten wassen, knippen, en extra gezellig in model te laten brengen. Voor een feestje, of gewoon voor de gezelligheid.

Dames en heren betalen bij ons dezelfde basisprijs. We hebben ervoor gekozen om onze prijzen verder op te splitsen in kort en lang haar. Dit heeft voornamelijk te maken met de extra tijd die het drogen inneemt en de extra producten bij bijvoorbeeld het kleuren van lang haar. Zo zijn onze prijzen altijd zo eerlijk mogelijk. Kort haar raakt de schouders niet, lang haar is vanaf schouderlengten. Voor extra lang of dik haar rekenen we een toeslag. Onze behandelingen zijn maatwerk, prijzen zijn daarom altijd een indicatie en kunnen naar boven of naar beneden afwijken.

Tijdens iedere behandeling is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen en geven we graag advies over de manier waarop je het haar in model kunt brengen en/of het gebruik van de juiste producten. Echter hebben we enkel de geboekte tijd beschikbaar om hier op in te kunnen gaan. Om je extra tips & handvaten te kunnen geven om thuis zelf professioneel met je haar om te leren gaan is het mogelijk om hier extra tijd voor bij te boeken.

 

© 2015 - 2020 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel