Behandelingen & Prijzen

Hier vind je een overzicht van de behandelingen die wij aanbieden bij kapsalon Gezellig Geknipt. Naast de naam van de behandeling vind je de kosten voor de behandeling, de geschatte duur van de behandeling en een kleine uitleg over de inhoud van de behandeling. Wij streven er naar om de kosten van onze behandelingen aantrekkelijk te houden. Om deze reden kun je de behandeling zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Zo kun je de ene keer je haar alleen maar laten knippen, omdat je bijvoorbeeld nog doorgaat naar de sportschool en het dan toch weer gaat wassen, of omdat je dat juist net al gedaan hebt. En kun je er een volgende keer voor kiezen om het juist wel te laten wassen, knippen, drogen & in model te laten brengen omdat je nog door gaat naar een feestje of omdat je jezelf gewoon even extra wilt verwennen.

Tijdens iedere behandeling is er ruimte voor het stellen van vragen en geven we graag advies over de manier waarop je het haar in model kunt brengen en/of het gebruik van de juiste producten. Echter hebben we enkel de geboekte tijd beschikbaar om hier op in te kunnen gaan. Om je extra tips & handvaten te kunnen geven om thuis zelf professioneel met je haar om te leren gaan is het mogelijk om hier extra tijd voor bij te boeken. 

 • Extra Tips & Tricks voor thuis. +/- 15 min bovenop de duur van de gekozen behandeling. €12,50 (alleen i.c.m. een behandeling)

- Extra ruimte voor persoonlijk advies en handvaten om thuis zelf professioneel met je haar aan de slag te kunnen gaan.

 

Heren

 • Heren - Knippen (zonder wassen) duur +/- 25 min €18,00

- Het haar is vooraf thuis gewassen en wordt in de salon alleen geknipt.

 

 • Heren - Wassen & Knippen duur +/- 30 min €21,00

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens geknipt en handdoekdroog gemaakt. Indien gewenst wordt het haar vervolgens in model gebracht met een product zoals gel of wax.  

 

 • Heren - Baard Knippen (i.c.m. knipbehandeling)  +/- 5 min  €5,00

- In combinatie met bovengenoemde behandelingen kunnen we ook de lengte van de baard bijwerken.

 

Dames

 • Dames - Knippen (zonder wassen) duur +/- 25 min €18,00

- Het haar is vooraf thuis gewassen en wordt in de salon alleen geknipt.

 

 • Dames - Wassen & Knippen duur +/- 30 min €21,00

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens geknipt en handdoekdroog gemaakt. Indien gewenst wordt het handdoekdroge haar vervolgens in model gebracht met een product zoals een gel of wax.  

 

 • Dames - Wassen, Knippen. Drogen & In model brengen duur +/- 35 min €25,00

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens geknipt en in model gedroogd met behulp van de fohn en eventueel een klein effect met krul of stijltang. Indien gewenst wordt het haar vervolgens in model gebracht met gebruik van bijpassende producten.

 • Dames - Wassen, Knippen. Drogen & In model brengen + krullen en of stijlen gehele haar duur +/-  45 min €31,50

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens geknipt en in model gedroogd met behulp van de fohn. Vervolgens wordt het  gehele haar bewerkt met de krul of stijltang. Indien gewenst wordt het haar in model gebracht met een bijpassend product en/of lichtjes opgestoken.

 

Kinderen

 • Kind Knippen ( tot 4 jaar) +/- 20 min €12,50
 • Kind Knippen ( tot 12 jaar) +/- 25 minuten €15,00
 • ​Kind Knippen tot 12 jaar met extra ruimte/tijd. €20,00

​- Het haar is vooraf thuis gewassen en wordt in de salon alleen geknipt.  Voor de kleinsten hebben we speciale kinderkapmantels met een afbeelding van een prinses of van superman. In de salon is speelgoed aanwezig om de kinderen indien nodig af te leiden en/of bezig te houden tijdens de behandeling. We doen ons uiterste best om de kapsalon ook voor de kids een gezellige plek te laten zijn en hen op hun gemak te stellen. Uiteraard zijn er altijd kindjes die het toch erg spannend vinden om geknipt te worden. Mocht je het idee hebben dat je kind er veel moeite mee heeft om naar de kapper te gaan dan raden we je aan om ruim op tijd te komen. Zo kan het kind wennen aan de omgeving en even spelen voordat het in de stoel moet gaan zitten. Eventueel ben je ook welkom om enkele weken of dagen voor de behandeling gewoon even langs te komen om te spelen  (en zelf koffie te drinken) of alleen maar te kijken wat er in de salon allemaal gebeurt zonder dat het kind geknipt hoeft te worden. Of neem hem/haar gewoon gezellig mee wanneer je zelf geknipt wordt!  Merk je dat het toch altijd spannend blijft en het kind erg tegenstribbeld ? Dan raden we julie aan om wat meer tijd te boeken zodat wij meer ruimte hebben om er rustig op in te gaan en hij/zij uiteindelijk met een mooie geknipte coupe en zonder tranen de deur uit wandeld... (om dan de volgende keer vrolijk naar binnen te rennen ;-) )

Owja, na het knippen hebben we altijd een verrassing in de vorm van een snoepje of klein speeltje!

 

Kleuren

​Wij kleuren met de producten van Eva Professional.  Een merk waarmee we prachtige, heldere kleuren kunnen maken met een perfecte grijsdekking en tegelijkertijd zo mild mogelijk kunnen kleuren om naast het haar ook de hoofdhuid in een goede conditie te houden.

Aan een kleuring gaat altijd een professioneel advies vooraf. Samen met de klant bespreken we de wensen en mogelijkheden voor het beste resultaat. Tijdens het adviesgesprek kunnen we een indicatie geven van de kosten. Dit zullen echter altijd vanaf prijzen blijven, daar we tijdens de behandeling wellicht nog aanpassingen moeten maken in het recept. Zo kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om het haar na het ontkleuren met een toner te behandelen om bijvoorbeeld vrijgekomen warmte te neutraliseren. Hier rekenen we dan een toeslag voor.

Een kleuring wordt altijd afgesloten met een wasmassage met bijpassende shampoo van Mediceuticals. Tevens maken we gebruik van de producten van Mediceuticals om de kleur op de juiste manier af te sluiten voor een optimaal resultaat. Als extra optie kan er vervolgens nog voor een kuur en/of herstelbehandeling worden gekozen. 

Wanneer je haar alleen word gekleurd en er geen andere behandelingen na worden geboekt maken wij het haar standaard alleen (handdoek)droog. Tegen meerprijs kun je er uiteraard nog voor kiezen om het haar tevens in model te laten brengen. (In combinatie met een kleurbehandeling ontvang je +/- 50% korting op droogbehandelingen)

 • Kleuren - Basiskleuring (Alleen de uitgroei of 1 basis kleur) +/- 75 min. VANAF €26,00

Bij een basiskleuring kleuren we alleen de uitgroei en/of kiezen we voor 1 basiskleur. Wanneer er, bijvoorbeeld voor lang en/of dik haar meer product moet worden gebruikt rekenen we hier een toeslag voor.

 • Kleuren - Basiskleuring met klein kleureffect VANAF +/- 75 min VANAF €35,00

Bij een basiskleuring kleuren met klein kleureffect kleuren we alleen de uitgroei en/of kiezen we voor 1 basiskleur. Hierin maken we een klein kleureffect, zoals een accent in de lok of in de punten. Wanneer er, bijvoorbeeld voor lang en/of dik haar meer product moet worden gebruikt rekenen we hier een toeslag voor.

 • Kleuren - Highlights / Lowlights (zonder een basiskleur) +/- 85 min VANAF 85 min €38,50

Bij een high/lowlights kleuring geven we het haar effecten met behulp van folies. Over het algemeen kiezen wij ervoor om niet het gehele haar in de folies te zetten en zodoende beschadiging van het haar te beperken. Wanneer er, toch word gekozen om het gehele hoofd in de folies te zetten of wanneer er bijvoorbeeld voor lang en/of dik haar meer product moet worden gebruikt dan rekenen we hier een toeslag voor.

 • Kleuren - Basiskleuring + High/Lowlights +/- 90 min. VANAF €45,00

Bij een basis kleuring + high/lowlights kleuren we de uitgroei en/of kiezen we voor 1 basiskleur en geven we het haar daarnaast effecten met behulp van folies. Over het algemeen kiezen wij ervoor om niet het gehele haar in de folies te zetten en zodoende beschadiging van het haar te beperken. Wanneer er, toch word gekozen om het gehele hoofd in de folies te zetten of wanneer er bijvoorbeeld voor lang en/of dik haar meer product moet worden gebruikt dan rekenen we hier een toeslag voor.

 • Kleuren - Make-over; In een behandeling van donker naar veel lichter of andersom +/- 240 min VANAF €90,- Gelieve bij het maken van de afspraak aangeven dat het om een make-over gaat zodat we extra tijd kunnen plannen.

Wil jij in 1 behandeling een heel stuk lichter of juist donkerder worden? Dan moet het haar over het algemeen meerdere keren worden ge(ont-)kleurd om een optimaal resultaat te bereiken. De duur en kosten van deze behandeling zijn lastig vooraf in te schatten daar deze behandeling per persoon en wens nogal varieert. Een Make-over behandeling kan dus altijd duurder of juist goedkoper uitvallen en dit is puur een indicatie/richtlijn. Wanneer je al vooraf weet dat je voor een groot verschil gaat dan is het verstandig om hier even contact met ons over op te nemen zodat we voldoende ruimte kunnen vrij maken in de agenda.

 • Kleuren - Toeslag lang haar VANAF €10,00 per kleur.

Wanneer er meer product moet worden gebruikt i.v.m. de lengte en/of dikte van het haar, of wanneer er een toner wordt gebruikt dan rekenen we een toeslag vanaf €10,-

 

Kuur & Herstelbehandelingen.

Om de kwaliteit van het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen en te houden bieden we tevens verschillende kuur en herstelbehandelingen aan. Door deze behandelingen kunnen we verschillende haar en/of hoofdhuid problemen effectief aanpakken en de kwaliteit dermate verbeteren. Deze behandelingen zijn alleen in combinatie met onze knip en/of kleurbehandelingen te reserveren. De prijs van deze behandelingen is exculsief andere behandelingen. Het drogen van het haar is dus nog niet inbegrepen.

 

Om de intensiteit van een kuur of herstelbehandeling te bevorderen adviseren wij tevens deze producten tijdens je eigen wasroutine te gebruiken. We geven je hier graag advies over.

 • Olaplex Herstelbehandeling exclusief andere behandelingen 30 min €27,95
 • Olaplex Herstelbehandeling INCLUSIEF wassen, knippen drogen & in model brengen 60 min €50,00
 • Olaplex Herstelbehandeling INCLUSIEF wassen, knippen drogen & in model brengen  60 min + Olaplex No. 3 Hair Perfector (t.w.v. €29,95) voor thuisgebruik € 77,50

De Olaplex Herstelbehandeling is de meest populaire Olaplex behandeling. Het wordt vooral gebruikt voor haar wat chemische en/of hittebeschadiging heeft opgelopen. De Olaplex Herstelbehandeling kan worden gebruikt als resetknop voor het haar. Wij adviseren deze behandeling voor en/of na iedere chemische behandeling zodat we het haar blijvend extra kracht kunnen geven. Het is geschikt voor alle haartypes, van haar dat nooit chemisch behandeld is tot haar dat extreem beschadigd is .Deze behandeling kan tot één keer per week in de salon worden toegepast.

 • Olaplex Mini treatment (alleen i.c.m een knip en/of droog behandeling) 10 min €7,50

Deze mini-treatment is een perfecte servicebehandeling wanneer je het haar sterker wilt maken zonder gekleurd te worden. Tijdens het knippen voeren we deze behandeling uit en zo herstellen we dus de gebroken zwavelbruggen terwijl je geknipt wordt. Na het knippen word de Olaplex uitgespoeld en het haar nabehandeld. Vervolgens kan het haar eventueel gedroogd en in model gebracht worden.

 • Olaplex toevoegingsbehandeling tijdens kleuren - Starttarief €15,00, iedere extra toevoeging + €5,00

Olaplex kan worden toegevoegd aan het kleurrecept zodat het haar al tijdens de kleurbehandeling kan worden aangepakt. Het starttarief van deze behandeling is €15,00. De Olaplex wordt dan bij 1 kleurmengsel toegevoegd. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van meerdere kleuren dan rekenen we €5,00 extra voor iedere extra kleur waarbij we de Olaplex toevoegen.

 

 • MX Dual Therapy Masker + 5 min € 3,50

MX Dual Therapy repareert en revitaliseert het haar en brengt de hoofdhuid in optimale conditie.

Dit masker bevat Capauxein. Dit is een natuurlijk graanextract voor een gezonde celdeling van de huid. Ook bevat dit unieke masker het ingredient Shea butter: Deze natuurlijke olie, voedt en hydrateert de hoofdhuid. Het haar krijgt glans door de toegevoegde Argan olie welke tevens helpt om beschadigd haar te herstellen. De natuurlijke koolzaad olie zorgt er voor dat het haar makkelijk ontwart en maakt het haar soepel en zacht.

 

Extra Service

Naast de volledige behandelingen bieden we ook deze service behandelingen aan:

 

 • Wassen - duur +/- 5 min €5,00

- Het haar wordt gewassen met een hoofdmassage en vervolgens aan de wasbak handdoekdroog gemaakt. De salon wordt met nat haar verlaten, en het haar zal eventueel thuis verder worden behandeld.

 • Wassen & Drogen - duur +/- 10 min €15,00

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens droog geblazen zodat de salon met droog haar kan worden verlaten. Het haar zal eventueel thuis verder worden behandeld.

 • Wassen, Drogen & In model brengen duur +/- 25 min €20,00

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens in model gedroogd met behulp van de fohn en eventueel een klein effect met krul of stijltang. Indien gewenst wordt het haar vervolgens in model gebracht met gebruik van bijpassende producten.

 • Wassen, Drogen & In model brengen + Krullen en/of Stijlen gehele haar duur +/-  40 min €25,00

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens in model gedroogd met behulp van de fohn. Vervolgens wordt het  gehele haar bewerkt met de krul of stijltang. Indien gewenst wordt het haar in model gebracht met een bijpassend product en/of lichtjes opgestoken.

 • Pony Knippen  +/- 10 min €7,50

Tussen twee knipbeurten in kun je er voor kiezen om alleen de pony of lok te laten knippen. Wanneer je voor deze behandeling kiest knippen we alleen de pony of lok en word de rest van het haar niet behandeld. 

 • Baard Knippen  +/- 10 min €7,50

Is een knipbehandeling nog niet noodzakelijk maar wil je wel de baard laten onderhouden dan is het mogelijk om tussen twee knip beurten in enkel de baard te laten knippen. De rest van het haar word indit geval niet behandeld.

 • Nekhaartjes - gratis

De nekharen zijn vaak de eerste haren die weer zichtbaar worden wanneer het haar weer gaat groeien. Tijdens een knipbehandling lopen we de nekpartij daarom altijd goed na. Wil je tussen de knip afspraken door alleen even de nekhaartjes weg laten halen dan kun je hier altijd even voor binnenlopen. Wellicht dat je op een druk moment moet wachten, maar de behandeling zelf neemt maar enkele minuten in beslag en hier is over het algemeen altjd wel even tijd voor. Met een frisse nekpartij kun je er dan toch weer even een weekje (of twee) tegen aan!

 • Bruidskapsel - prijs op aanvraag

Het kapsel dat je draagt op je bruiloft moet natuurlijk niet alleen op z'n allermooist zijn, maar ook de hele dag perfect blijven zitten! Wat voor jou het perfecte kapsel is dat aan deze biede belangrijke eisen voldoet, bespreken we graag met je. Eventueel kunnen we een aantal weken voorafgaand aan de bruiloft ook een proefkapsel in plannen. De wensen voor een bruidskapsel zijn heel uiteenlopend, daarom hebben we hier geen vaste prijs voor. Je bent dan ook van harte welkom voor vrijblijvend advies.

 

 

© 2015 - 2018 Gezellig Gemaakt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.