Maria Nila is geen gewoon kappersmerk. Maria Nila is een 100% plantaardig en diervriendelijk gecertificeerd, Zweeds merk dat zich ontwikkeld uit liefde voor dieren, de natuur en jouw haar.  Wanneer men kiest voor een product van Maria Nila kiest het bewust voor een dier en milieuvriendelijk product dat enkel gebruik maakt van de best mogelijke ingredienten. Hierdoor is het tevens een merk dat zeer sterk is in het behouden van kleur.  Door het vervaardigen van hoogstaande diervriendelijke producten wil Maria Nila je helpen om het makkelijker te maken om voor een betere, schonere en diervriendelijkere wereld te kiezen. 'Dieren vullen ons leven met liefde en vrolijkheid. Om die reden zou het daarom nooit een ingredient in beautyproducten mogen zijn!'. Een statement waar wij als Gezellig Geknipt volledig achterstaan! Jij toch ook?

Om duidelijk te maken hoe belangrijk dit statement voor Maria Nila is zijn zij gecertificeerd bij maar liefst drie verschillende organisaties. PETA, Leaping Bunny en de The Vegan Society.

Om het klimaat te compenseren zorgt Maria Nila er tevens voor dat er voor elk verkocht product een bijdrage word geleverd aan het planten van nieuwe bomen in Zuid Afrika. Zo werken zij samen met alle Maria Nila gebruikers aan een betere wereld. En ook wij werken daar graag & gezellig aan mee! 

Wij vinden het dan ook een fanstastisch merk en zijn dolenthousiast over de werking ervan. De lijn is zo breed dat er voor vrijwel iedereen wel een favoriet product tussen zit! En dan heeft het ook nog een erg gezellige uitstraling... O, enne hebben we al verteld hoe heeeeeerlijk deze producten ruiken?!

PETA

PETA staat voor; People for Ethical Treatment of Animals (PETA). PETA is werelds grootste dierenrechtenorganisatie. PETA gecertificeerd zijn betekend dat er op toegekeken word dat de producten inderdaad écht plantaardig zijn en dat zij absoluut niet op dieren worden getest. 

LEAPING BUNNY

Leaping Bunny verzameld merken welke garanderen hun producten niet op dieren te testen. Alleen merken die gecertificeerd zijn met het Leaping Bunny certificaat mogen het logo gebruiken op hun producten.

VEGAN SOCIETY

Vegan Society is de grootste en de oudste vegan oganisatie ter wereld. Al in 1944 bedachten zij het woord 'vegan;'.  Het handelsmerk is geregisteerd in Europa, Canada, Australie en India. Het vertegenwoordigd dan ook de internationale standaard voor authentieke plantaardige producten. De zonnebloem in het logo staat symbool voor het vertrouwen dat men mag hebben in de producten die dit logo mogen dragen. Alleen geregistreerde producten mogen dit logo gebruiken. Zo kunnen klanten zien dat het om een etische product van hoge kwaliteit gaat.  

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel