Sorteer op

 

depot-cover

Wij zij enige tijd op zoek geweest naar een herenlijn  welke wij met trots naast onze nummer 1 op de plank durfden te zetten. Gelukkig zie je steeds meer speciale producten voor mannen.  En maken mannen gretig gebruik van het aanbod. Je begrijpt hoe blij wij zijn met deze aanvulling op ons toch al gezellige assortiment.  Want hoe blij wij ook zijn met MEDICEUTICALS, hun lijn is zeer beperkt.  MARIA NILA was voor ons een welkome aanvulling, maar toch ook zeer vrouwelijk. Gelukkig hebben wij kennis gemaakt met DEPOT.

DEPOT. is een Italiaans merk. Producten die specifiek zijn ontwikkeld om gebruikt te worden in een barbershop of herensalon. Deze doelgerichte producten zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de man van nu... Wij vonden dat deze producten prima passen in een salon met onze geschiedenis!depot2

Eindelijk een krachtige herenlijn met ook nog eens een heerlijke, maar subtiele, mannelijke geur! 

Ennn met een échte mannenverpakking! 

DEPOT biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Het assortiment bij ons in de salon bestaat enkel uit de styling en verzorgingslijn. Andere producten, zoals scheerlotion & homeparfume kunnen wij eventueel bestellen.

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel