Kinderen

  • Kind Knippen ( tot 4 jaar)  €13,95
  • Kind Knippen ( tot 12 jaar) €16,95
  • ​Kind Knippen tot 12 jaar met extra ruimte/tijd. €19,95

​- Het haar is vooraf thuis gewassen en wordt in de salon alleen geknipt.  Voor de kleinsten hebben we speciale kinderkapmantels met een afbeelding van een prinses of een superheld. In de salon is speelgoed aanwezig om de kinderen indien nodig af te leiden en/of bezig te houden tijdens de behandeling. We doen ons uiterste best om de kapsalon ook voor de kids een gezellige plek te laten zijn en hen op hun gemak te stellen. 

Uiteraard zijn er altijd kindjes die het toch erg spannend vinden om geknipt te worden. Mocht je het idee hebben dat je kind er veel moeite mee heeft om naar de kapper te gaan dan raden we aan om ruim op tijd te komen. Zo kan het kind wennen aan de omgeving en even spelen voordat het in de stoel moet gaan zitten. Eventueel ben je ook welkom om enkele weken of dagen voor de behandeling gewoon even langs te komen om te spelen  (en zelf koffie te drinken) of alleen maar te kijken wat er in de salon allemaal gebeurt zonder dat het kind geknipt hoeft te worden. Of neem hem/haar gewoon gezellig mee wanneer je zelf geknipt wordt! 

Merk je dat het toch altijd spannend blijft en het kind erg tegenstribbeld? Dan raden we jullie aan om wat meer tijd te boeken zodat wij meer ruimte hebben om er rustig op in te gaan en hij/zij uiteindelijk met een mooie,gezellig geknipte coupe en zonder tranen de deur uit wandeld... (om dan de volgende keer vrolijk naar binnen te rennen ;-) )

Ook voor meisjes die graag gevlochten willen worden is het verstandig deze extra tijd te reserveren, dan weet je zeker dat wij tijd hebben om er iets extra moois van te maken en dat zij met een mooie vlecht de deur uit gaat.

Owja, na het knippen hebben we een kleine verrassing...

© 2015 - 2020 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel