Kleuren

​Wij kleuren met de producten van Eva Professional.  Een merk waarmee we prachtige, heldere kleuren kunnen maken met een perfecte grijsdekking en tegelijkertijd zo mild mogelijk kunnen kleuren om naast het haar ook de hoofdhuid in een goede conditie te houden. Onze kleurbehandelingen zijn altijd inclusief gratis exclusieve toevoeging ter bescherming van het haar & de hoofdhuid.

Aan een kleuring gaat een professioneel advies vooraf. Samen met de klant bespreken wij de wensen en mogelijkheden voor het beste resultaat. Tijdens het adviesgesprek kunnen wij een indicatie geven van de kosten. Dit zullen echter altijd vanaf prijzen blijven, daar wij tijdens de behandeling wellicht nog aanpassingen moeten maken in het recept. Zo kan er bijvoorbeeld voor worden gekozen om het haar na het ontkleuren met een toner te behandelen om eventueel vrijgekomen warmte te neutraliseren.

Een kleuring wordt altijd afgesloten met een wasbehandeling met bijpassende shampoo. Tevens maken we gebruik van de producten van Eva Professional & Mediceuticals om de kleur op de juiste manier af te sluiten voor een optimaal resultaat. Als extra optie kan er vervolgens nog voor een kuur en/of herstelbehandeling worden gekozen. 

Tevens werken wij met een exclusieve kleurlijn, specifiek ontwikkeld voor de extra gevoelige hoofdhuid en zeer kwetsbaar haar. Voor deze kleurlijn rekenen wij een toeslag.

Wanneer je haar alleen word gekleurd en er geen andere behandelingen na worden geboekt maken wij het haar standaard alleen (handdoek)droog. Uiteraard kun je er voor kiezen om het haar tevens in model te laten brengen.  Vergeet deze behandeling dan niet te reseveren. (In combinatie met een kleurbehandeling ontvang je 50% korting op droogbehandelingen.)

Uitgroei behandeling.

We werken alléén de uitgroei weer netjes bij. De uitgroei is maximaal 3 cm.    € 29,95

Basiskleuring.

We werken de uitgroei weg en frissen de lengten en punten weer op.

Kort haar, vanaf € 36,-                                                 Lang haar, vanaf € 52,-

 

Totaalkleuring.

We maken een mooie basiskleuring met daarbij een klein, maar gezellig kleureffect.

Kort haar, vanaf € 46,-                                                 Lang haar, vanaf € 67,-

 

Foliekleuring.

We voorzien het haar van high-of lowlights waardoor verschillende kleurtinten ontstaan. 

1/4 deel  Kort haar, vanaf € 36,-                                 Lang haar, vanaf € 52-

2/4 deel  Kort haar, vanaf € 46,-                                 Lang haar, vanaf € 72,-

3/4 deel  Kort haar, vanaf € 56,-                                 Lang haar, vanaf € 92,-

4/4 deel  Kort haar, vanaf € 66,-                                 Lang haar, vanaf € 112,-

Na het ontkleuren geven we het haar graag een mooie tone om deze kleuring extra kracht en houdbaarheid te geven.

Let op! De prijzen van de foliekleuring zijn exclusief uitgroei, basiskleuring of toner. 

Toner

We geven je eerder gekleurde highlights een nieuw, fris karakter.

Kort haar, vanaf € 25,-                                                      Lang haar, vanaf € 45,-

 

Make-over; In één behandeling van (heel) donker naar veel lichter of andersom. - Bij het maken van de afspraak graag duidelijk aangeven dat het om een make-over gaat. Zodat we extra tijd kunnen plannen. Deze afspraak maak je bij voorkeur door even gezellig binnen te lopen. Of als dat niet lukt, telefonisch. Liever niet online.  

Wil jij in 1 behandeling een heel stuk lichter of juist veel donkerder worden? Dan moet het haar over het algemeen meerdere keren worden ge(ont-)kleurd om een optimaal resultaat te bereiken. De duur en kosten van deze behandeling zijn uiterst persoonlijk . We kunnen daarom geen prijsindicatie geven zonder het haar eerst te zien, voelen en je wensen te bespreken.. Wanneer je al vooraf weet dat je voor een groot verschil gaat dan is het verstandig om hier even contact met ons over op te nemen zodat we voldoende ruimte kunnen vrij maken in de agenda. En jou de service kunnen geven die je verdiend.

 

© 2015 - 2020 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel