Treatments & Herstelbehandelingen.

Om de kwaliteit van het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te brengen en te houden bieden we tevens verschillende kuur en herstelbehandelingen aan. Door deze behandelingen kunnen we verschillende haar en/of hoofdhuid problemen effectief aanpakken en de kwaliteit dermate verbeteren. De prijs van deze behandelingen is exculsief andere behandelingen. Het drogen van het haar is dus nog niet inbegrepen.

Een masker, of herstelbehandeling is een zeer welkom extraatje voor je haar maar zeker ook voor je hoofhuid.  Om de intensiteit van een kuur of herstelbehandeling te bevorderen adviseren wij tevens bijpassende producten tijdens je eigen wasroutine te gebruiken. We geven je hier graag advies over.

 

  • MX Dual Therapy Masker  € 4,95

MX Dual Therapy repareert en revitaliseert het haar en brengt de hoofdhuid in optimale conditie.

Dit masker bevat Capauxein. Dit is een natuurlijk graanextract voor een gezonde celdeling van de huid. Ook bevat dit unieke masker het ingredient Shea butter: Deze natuurlijke olie, voedt en hydrateert de hoofdhuid. Het haar krijgt glans door de toegevoegde Argan olie welke tevens helpt om beschadigd haar te herstellen. De natuurlijke koolzaad olie zorgt er voor dat het haar makkelijk ontwart en maakt het haar soepel en zacht. Daarnaast ontspant het de hoodhuid op zeer aangename manier. Dit masker zal een ieder een unieke, ontspannen ervaring geven.  Tevens bij ons te koop voor thuisgebruik.

  • Volume & Strength behandeling € 17,50

Bij deze behandeling wordt het haar eerst gewassen met een zuiverende, dieptereinigende shampoo. Dit zorgt ervoor dat eventuele cosmetica build-up, chloor van zwembadwater of resten van chemische haarbehandelingen intensief uit het haar worden gereinigd. Ook reguleert deze shampoo de zuurgraad. Op deze manier wordt het haar voorbereid op een intensieve herstelbehandeling zonder synthetische toevoegingen. Na het wassen word het haar behandeld met de volume & strength treatment. Dit product geeft fijn, dun & breekbaar haar meer volume en kracht. Het repareert de schubbenlaag en de gespleten haarpunten. Deze behandeling zorgt voor herstel van de vochtbalans en geeft het haar zijn glans en elasticiteit weer terug. De toegepaste stof Triaminocoptinol ondersteunt het verminderen van overmatig haaruitval en stimuleert daarbij nieuwe haargroei. Naast dat deze behandeling het haar meer volume geeft beperkt het tevens de schade bij thermische toepassingen. Vervolgens sluiten we af met een verzorgende conditioner. De Final Finish. Deze conditioner maakt het haar, dat redelijk stug aanvoelt na het gebruik van de volume & strength, weer makkelijk doorkambaar. Het krijgt zijn natuurlijke glans terug zonder het haar te verzwaren. De natuurlijke appel-azijncider bevordert de zuurgraad van haar en van de hoofdhuid. Daarnaast remt het chemische processen. Wat deze behandeling een zeer gewaardeerde toevoeging maakt na een chemische behandeling!

 

  • Volume & Strength toevoegingsbehandeling tijdens kleuren - Starttarief €5,00 iedere extra toevoeging + €1,00 

Volume & Strength kan worden toegevoegd aan het kleurrecept zodat het haar tijdens de behandeling kan worden beschermd. Het starttarief van deze behandeling is €5,00. We voegen de Volume & Strength toe aan 1 kleurmengsel. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van meerdere kleuren dan rekenen we €1,00 extra voor iedere extra kleur waarbij we het product toevoegen.

 

  • Olaplex Herstelbehandeling exclusief andere behandelingen €35

De Olaplex Herstelbehandeling is de meest populaire Olaplex behandeling. Het wordt vooral gebruikt voor haar wat chemische en/of hittebeschadiging heeft opgelopen. De Olaplex Herstelbehandeling kan worden gebruikt als resetknop voor het haar. Wij adviseren deze behandeling voor en/of na iedere chemische behandeling zodat we het haar blijvend extra kracht kunnen geven. Het is geschikt voor alle haartypes, van haar dat nooit chemisch behandeld is tot haar dat extreem beschadigd is. Deze behandeling kan tot één keer per week in de salon worden toegepast.​ Daarnaast adviseren wij terdege om de behandeling thuis voort te zetten met de Olaplex-lijn die speciaal ontwikkeld is voor thuisgebruik.

Bij deze behandeling maken we het haar vochtig en brengen we de Olaplecx No. 1 aan en verdelen dit over het gehele haar. Na een aantal minuten brengen we Olaplex No. 2 zorgvuldig aan. De inwerktijd hiervan is ongeveer twintig minuten. Na het inwerken zullen we het haar nawassen met Olaplex No. 4 en conditioneren met Olaplex No. 5.  

  • Olaplex toevoegingsbehandeling tijdens kleuren - Starttarief €17,50  ( iedere extra toevoeging + €5 ) 

Olaplex kan worden toegevoegd aan het kleurrecept zodat het haar al tijdens de kleurbehandeling kan worden aangepakt. Het voorkomt hiermee haarbeschadiging tijdens het kleurproces. Het starttarief van deze behandeling is €17,50. De Olaplex No. 1 wordt dan bij 1 kleurmengsel toegevoegd. Wanneer er gebruik gemaakt wordt van meerdere kleuren dan rekenen we €5,00 extra voor iedere extra kleur waarbij we de Olaplex toevoegen. 

 

© 2015 - 2020 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel