Extra Service

Naast de volledige behandelingen bieden we ook deze service behandelingen aan:

 

 • Gezellige 'touch-up'

Kort haar € 12,95 - Lang Haar € 15,95

- Je komt met gewassen en geheel gedroogd haar binnen, wij halen onze magie uit de kast en maken jouw kapsel in een handomdraai klaar voor de rest van de dag.

 • Wassen  €9,95

- Het haar wordt gewassen met een hoofdmassage en vervolgens aan de wasbak handdoekdroog gemaakt. De salon wordt met nat haar verlaten.

 • Wassen & Drogen 

Kort haar € 15,95  -  Lang haar € 18,95

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens droog geblazen zodat de salon met droog haar kan worden verlaten. 

 • Wassen, Drogen & In model brengen

Kort haar € 18,95  -  Lang haar € 21,95

- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens in model gedroogd met behulp van de fohn en eventueel een klein effect met krul of stijltang. Indien gewenst wordt het haar vervolgens in model gebracht met gebruik van bijpassende producten.

 • Wassen & föhnen/stijlen/krullen

Kort haar €22,95   -   Lang haar € 26,95

Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en in model gedroogd met behulp van de föhn. Vervolgens wordt het  gehele haar bewerkt met de krul of stijltang. Indien gewenst wordt het haar in model gebracht met een bijpassend product en/of lichtjes opgestoken.

 • ​Feestkapsel

Kort haar €28,95 - Lang haar €35,95

- Ben je uitgenodigd op een bruiloft, heb je een gala, ga je gezellig uit eten of heb je een andere feestelijke gelegenheid? Dan maken wij graag iets extra gezelligs van je kapsel! 

Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens in model gedroogd met behulp van de fohn. Vervolgens wordt het gehele haar bewerkt met de krul of stijltang. Daarna steken we het haar gezellig op en zorgen we ervoor dat jij de rest van de dag kan shinen op je feestje! 

 • Bruidskapsel - prijs op aanvraag

Het kapsel dat je draagt op je bruiloft moet natuurlijk niet alleen op z'n allermooist zijn, maar ook de hele dag perfect blijven zitten! Wat voor jou het perfecte kapsel is dat aan deze beide belangrijke eisen voldoet, bespreken we graag met je. Eventueel kunnen we een aantal weken voorafgaand aan de bruiloft ook een proefkapsel in plannen. De wensen voor een bruidskapsel zijn heel uiteenlopend, en zeer persoonlijk daarom hebben we hier geen vaste prijs voor. Je bent dan ook van harte welkom voor vrijblijvend advies en een daarbij passende prijsopgave.

 • Pony Knippen   € 9,95

Tussen twee knipbeurten in kun je er voor kiezen om alleen de pony of lok te laten knippen. Wanneer je voor deze behandeling kiest knippen we alleen de pony of lok en word de rest van het haar niet behandeld. 

 • Baard trimmen  €9,95

Is een knipbehandeling nog niet noodzakelijk maar wil je wel de baard laten onderhouden dan is het mogelijk om tussen twee knip beurten in enkel de baard te laten knippen. De rest van het haar word in dit geval niet behandeld.

 • Contouren bijwerken € 9,95

Wil je het haar op de scalp behouden maar de contouren wel kort houden dan kun je ervoor kiezen om alleen de contouren tussentijds na te laten lopen. Wij werken deze dan rondom netjes bij met de tondeuse.

 • Nekhaartjes - gratis

De nekharen zijn vaak de eerste haren die weer zichtbaar worden wanneer het haar weer gaat groeien. Tijdens een knipbehandling lopen we de nekpartij daarom altijd goed na. Wil je tussen de knip afspraken door alleen even de nekhaartjes weg laten halen dan kun je hier altijd even voor binnenlopen. Wellicht dat je op een druk moment moet wachten, maar de behandeling zelf neemt maar enkele minuten in beslag en hier is over het algemeen altijd wel even tijd voor. Met een frisse nekpartij kun je er dan toch weer even een weekje (of twee) tegen aan!

 • Workshop vanaf € 19,95

Regelmatig is ons gevraagd of wij ook workshops verzorgen. Uiteraard kan dit! Gezellig! We leren je graag álles wat jij wilt weten om jouw kapsel als een gezellige kroon te dragen! Je bent welkom tijdens onze reguliere openingstijden maar het is natuurlijk ook mogelijk om de salon 'af te huren' voor jou en je vriendinnen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden...

© 2015 - 2020 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel