Feestkapsels

Ben je uitgenodigd op een bruiloft, heb je een gala, ga je gezellig uit eten of heb je een andere feestelijke gelegenheid? Dan maken wij graag iets extra gezelligs van je kapsel! 

Het is natuurlijk helemaal aan jou hoe creatief jij wilt dat wij zijn...

 

  • Gezellige 'touch-up'

Kort haar € 10 - Lang Haar € 15

- Je komt met gewassen en gedroogd haar binnen, wij halen onze magie uit de kast en maken jouw kapsel in een handomdraai klaar voor de rest van de dag.

 

  • Wassen & föhnen/stijlen/krullen

Kort haar € 22,50   -   Lang haar € 26,00

​- Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens in model gedroogd met behulp van de föhn. Vervolgens wordt het  gehele haar bewerkt met de krul of stijltang. Indien gewenst wordt het haar in model gebracht met een bijpassend product en/of lichtjes opgestoken.

  • ​Feestkapsel

Kort haar € 26 - Lang haar € 30

- Wil je net even iets feestelijker dan kies je voor een feestkapsel! Het haar wordt in de salon gewassen met een wasmassage en vervolgens in model gedroogd met behulp van de föhn. Vervolgens wordt het gehele haar bewerkt met de krul of stijltang. Daarna steken we het haar gezellig op en zorgen we voor een goede fixatie, zodat dat jij de rest van de dag kunt shinen op je feestje! 

 

  • Bruidskapsel - prijs op aanvraag

Het kapsel dat je draagt op je eigen bruiloft moet natuurlijk niet alleen op z'n allermooist zijn, maar ook de hele dag perfect blijven zitten! Wat voor jou het perfecte kapsel is dat aan deze beide belangrijke eisen voldoet, bespreken we graag met je. Eventueel kunnen we een aantal weken voorafgaand aan de bruiloft ook een proefkapsel in plannen. De wensen voor een bruidskapsel zijn heel uiteenlopend, en zeer persoonlijk daarom hebben we hier geen vaste prijs voor. Je bent dan ook van harte welkom voor vrijblijvend advies en een daarbij passende prijsopgave.

 

© 2015 - 2020 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel