Coronaprotocol.

Wij werken in de salon, ondanks dat de maatregeleln landelijk zijn vervallen, toch zo veilig mogelijk.

Bij binnenkomst in de salon is het desinfecteren van de handen verplicht. Ook desinfecteren wij de behandelplek nog regelmatig en krijgt iedere klant een schone kapmantel. Er word uiteraard ook nog altijd goed geventileerd. Wij zullen de 1.5 meter afstand ook nog proberen zoveel mogelijk aan te houden.

Wij werken op afspraak en noteren de nodige gegevens voor eventueel bron en contactonderzoek. 

In de salon is het dragen van mondkapjes niet meer verplicht.  Wenst u wel een mondkapje te dragen kunt u dit bij binnenkomst aangeven, desgewenst zal de kapster dan ook een mondkapje dragen. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van een aparte werkruimte of tijdstippen zonder andere klanten in de salon. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

"Een kapsel behandelen wij nóg steeds binnen de 1,5 meter.  Met heel veel liefde van ons en uw vertrouwen in ons kunnen. Maar eerlijk is eerlijk; nog altijd met een beetje risico op besmetting. Net als op een terras, supermarkt of bij de sportvereniging.

Wij houden daarom onze focus op ventileren én desinfecteren zowel onze handen als de behandelplek.

Gewoon zoals wij dat al doen sinds we na de eerste lockdown weer open mochten.

Bij ons is iedereen welkom. Wel of niet gevaccineerd. Bij klachten blijven wij thuis en laten wij ons testen. Wij vertrouwen erop dat ook u uw verantwoordelijkheid neemt en rekening houd met onze risico’s…"

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel