Coronaprotocol.

Wij werken in de salon zo veilig mogelijk. Wij werken op afspraak en noteren de nodige gegevens voor eventueel bron en contactonderzoek. De klant is verplicht een vragenlijst in te vullen en n.a.w. gegevens en contactgegevens kenbaar te maken  Bij binnenkomst in de salon is het desinfecteren van de handen verplicht. Wij houden de 1.5 meter afstand zoveel mogelijk aan. Na iedere behandeling word de werkplek gedesinfecteerd en klaar gemaakt voor de volgende klant. Iedere klant krijgt een schone kapmantel. Eventuele koffie/thee word geserveerd in wegwerp bekers. Er word goed geventileerd. Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van een aparte werkruimte of tijdstippen zonder andere klanten in de salon. In de salon is het dragen van mondkapjes wederom verplicht. 

"Dit alles betreft een landelijk protocol om kapsalons open te houden. Want uw kapsel behandelen wij nóg steeds binnen de 1,5 meter.

Met heel veel liefde van ons en uw vertrouwen in ons kunnen. 

Maar eerlijk is eerlijk; nog altijd met een beetje risico op besmetting. Net als op een terras, supermarkt of bij de sportvereniging.

Wij houden daarom onze focus op ventileren én desinfecteren zowel onze handen als de behandelplek. Gewoon zoals wij dat al doen sinds we na de eerste lockdown weer open mochten.

Bij ons is iedereen welkom. Wel of niet gevaccineerd. Bij klachten blijven we thuis en laten wij ons testen. Wij vertrouwen erop dat ook u uw verantwoordelijkheid neemt en rekening houd met onze risico’s…" 

Animatiefilmpje m.b.t. coronaprotocol voor kappers en aanwezigen in een kapsalons, geproduceerd door ANKO NL.

 

Belangrijk:

Je kunt NIET in de salon komen wanneer je één of meerdere van onderstaande vragen met JA beantwoord.

De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1.  Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2.  Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3.  Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4.  Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5.  Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

6.  Ben je de afgelopen 14 dagen in een gebied met een oranje of rood (negatief) reisadvies geweest?

 

Bij binnenkomst dien je je te houden aan het protocol voor klanten en andere aanwezigen in de salon!

Volg aanwijzingen van het personeel altijd op!

- Handen desinfecteren.

- 1,5 meter afstand houden.

- In de salon zijn mondkapjes opnieuw verplicht.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel