Wij werken in de salon zo veilig mogelijk. Wij werken op afspraak en noteren de nodige gegevens voor eventueel bron en contactonderzoek. Bij binnenkomst in de salon is het desinfecteren van de handen verplicht. Wij houden de 1.5 meter afstand zoveel mogelijk aan. Na iedere behandeling word de werkplek gedesinfecteerd en klaar gemaakt voor de volgende klant. Iedere klant krijgt een schone kapmantel. Eventuele koffie/thee word geserveerd in wegwerp bekers. Er word goed geventileerd. Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van een aparte werkruimte of tijdstippen zonder andere klanten in de salon. Wij dragen geen mondkapjes meer, tenzij u dat wenst. In dat geval zetten we er speciaal voor u gewoon een op.

Belangrijk:

Je kunt NIET in de salon komen wanneer je één of meerdere van onderstaande vragen met JA beantwoord.

De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

1.  Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

2.  Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

3.  Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

4.  Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

5.  Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

6.  Ben je de afgelopen 14 dagen in een gebied met een oranje of rood (negatief) reisadvies geweest?

 

Bij binnenkomst dien je je te houden aan het protocol voor klanten en andere aanwezigen in de salon!

Volg aanwijzingen van het personeel altijd op!

- Handen desinfecteren.

- 1,5 meter afstand houden.

- In de salon zijn mondkapjes niet meer verplicht. Wenst u dat wij er een dragen laat het ons dan bij binnenkomst weten.

*Neem bij voorkeur zelf een mondkapje mee. Desgewenst zijn er tegen kostprijs ook mondkapjes in de salon aanwezig.

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Gezellig Geknipt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel